Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/828
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Rozhkova, L. G. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-10T14:46:51Z | - |
dc.date.available | 2013-01-10T14:46:51Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : „Розрахунок теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла” для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/828 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках викладені загальні відомості та методи теплового розрахунку теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла. В методических указаниях изложены общие сведения и методы теплового расчета тепловых балансов холодильных камер для охлаждения и хранения сливочного масла. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UK |
dc.subject | обладнання харчових підприємств | uk_UK |
dc.subject | пищевая промышленность | uk_UK |
dc.subject | оборудования пищевых предприятий | uk_UK |
dc.title | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі | uk_UK |
dc.title.alternative | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2540.doc | 602 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.