Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorRozhkova, L. G.-
dc.date.accessioned2013-01-10T14:46:51Z-
dc.date.available2013-01-10T14:46:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТеплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : „Розрахунок теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла” для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/828-
dc.description.abstractУ методичних вказівках викладені загальні відомості та методи теплового розрахунку теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла. В методических указаниях изложены общие сведения и методы теплового расчета тепловых балансов холодильных камер для охлаждения и хранения сливочного масла.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectобладнання харчових підприємствuk_UK
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UK
dc.subjectоборудования пищевых предприятийuk_UK
dc.titleТеплове та енергетичне забезпечення підприємств галузіuk_UK
dc.title.alternativeТепловое и энергетическое обеспечение предприятий отраслиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2540.doc602 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.