Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/828
Назва: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
Інші назви: | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
Автори: | Рожкова, Л. Г. Рожкова, Л. Г. Rozhkova, L. G. |
Ключові слова: | харчова промисловість обладнання харчових підприємств пищевая промышленность оборудования пищевых предприятий |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : „Розрахунок теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла” для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | У методичних вказівках викладені загальні відомості та методи теплового розрахунку теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла. В методических указаниях изложены общие сведения и методы теплового расчета тепловых балансов холодильных камер для охлаждения и хранения сливочного масла. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/828 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2540.doc | 602 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.