Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8292
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамошкіна, Ірина Дмитрівна-
dc.contributor.authorГорбенко, Анастасія Володимирівна-
dc.contributor.authorСамошкина, Ирина Дмитриевна-
dc.contributor.authorГорбенко, Анастасия Владимировна-
dc.contributor.authorSamoshkina, Iryna Dmitrovna-
dc.contributor.authorGorbenko, Anastasia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2020-11-25T12:51:26Z-
dc.date.available2020-11-25T12:51:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамошкіна І. Д. Особливості формування фінансових ресурсів підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / І. Д. Самошкіна, А. В. Горбенко // Підприємництво, цифрові інновації, фінанси : теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Львів, 26 жовтня 2019 р.) / ГО «Львівська економічна фундація». - Львів : ЛЕФ, 2019. - С. 120-122uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8292-
dc.descriptionThe essence of financial resources of food industry enterprises is clarified, the components of financial resources of food industry enterprises are determined, features of financial resources of food industry enterprises are investigated.uk_UA
dc.description.abstractЗ’ясовано сутність фінансових ресурсів підприємств харчової галузі, визначено складові фінансових ресурсів підприємств харчової промисловості, досліджено особливості фінансових ресурсів підприємств харчової промисловості. Выяснено сущность финансовых ресурсов предприятий пищевой отрасли, определены составляющие финансовых ресурсов предприятий пищевой промышленности, исследованы особенности финансовых ресурсов предприятий пищевой промышленности.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЕФuk_UA
dc.subjectфінансові ресурсиuk_UA
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectвласний капіталuk_UA
dc.subjectфинансовые ресурсыuk_UA
dc.subjectпредприятия пищевой промышленностиuk_UA
dc.subjectсобственный капиталuk_UA
dc.subjectfinancial resourcesuk_UA
dc.subjectfood industry enterprisesuk_UA
dc.subjectequityuk_UA
dc.titleОсобливості формування фінансових ресурсів підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности формирования финансовых ресурсов предприятий пищевой промышленностиuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of formation of financial resources of the enterprises of the food industryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самошкіна І. Д. Особливості формування фінансових ресурсів.pdf473,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.