Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/830| Title: | Технологія виробництва продукції рослинництва. Вивчення методів контролю якості виконання польових робіт сівби та садіння культур і догляду за рослинами |
| Other Titles: | Технология производства продукции растениеводства. Изучение методов контроля качества выполнения полевых работ сева и посадки культур и ухода за растениями |
| Authors: | Барабаш, Г. І. Таценко, О. В. Барабаш, Г. И. Таценко, А. В. Barabash, G. I. Tatsenko, A. V. |
| Keywords: | зернові культури зернобобові культури технічні культури гербіциди зерновые культуры зернобобовые культуры технические культуры гербициды |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Технологія виробництва продукції рослинництва. Вивчення методів контролю якості виконання польових робіт сівби та садіння культур і догляду за рослинами [Електронний ресурс] : метод. вказівки щодо проведення лабораторно-практичних робіт для студентів 5-го курсу спеціальності 8.10010203 «Механізація сільського господарства» денної і заочної форми навчання / укл. : Г. І. Барабаш, О. В. Таценко. - Суми : СНАУ, 2012. - 20 с. |
| Abstract: | Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення курсу «Технологія виробництва продукції рослинництва» та проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальні методичні рекомендації та вимоги, теоретичні та практичні завдання, питання для самоперевірки та літературні джерела. Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при изучении курса «Технология производства продукции растениеводства» и проведения лабораторно-практических занятий. Содержат общие методические рекомендации и требования, теоретические и практические задания, вопросы для самопроверки и литературные источники. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/830 |
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.