Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8318| Назва: | Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів | 
| Інші назви: | Использование сиропа из фиников в технологии изготовления йогуртов The use of date syrup in the technology of making yogurt | 
| Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Янковський, Роман Володимирович Цигура, Виктория Викторовна Янковский, Роман Владимирович Tsyhura, Viktоriia Viktorivna Yankovsky, Roman Vladimirovich | 
| Ключові слова: | йогурт кисломолочні напої сироп фініковий йогурт кисломолочные напитки сироп финиковый yogurt sour milk drinks date syrup | 
| Дата публікації: | 2020 | 
| Видавництво: | Publishing House “ACCENT” | 
| Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Р. В. Янковський // Topical issues of the development of modern science. Abstracts of the 10th International scientific and practical conference, (Sofia, 2020). – Sofia : Publishing House “ACCENT”, 2020. - P. 782-786. - Режим доступу : https://sci-conf.com.ua. - Заголовок з екрану | 
| Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню можливості використання сиропу з фініків в якості наповнювача для йогуртів. Работа посвящена исследованию возможности использования сиропа из фиников в качестве наполнителя для йогуртов. | 
| Опис: | The work is devoted to the study of the possibility of using date syrupas filler for yogurts. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8318 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Цигура В. В. Використання сиропу із фініків.pdf | 144,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.