Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8318
Назва: Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів
Інші назви: Использование сиропа из фиников в технологии изготовления йогуртов
The use of date syrup in the technology of making yogurt
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Янковський, Роман Володимирович
Цигура, Виктория Викторовна
Янковский, Роман Владимирович
Tsyhura, Viktоriia Viktorivna
Yankovsky, Roman Vladimirovich
Ключові слова: йогурт
кисломолочні напої
сироп фініковий
йогурт
кисломолочные напитки
сироп финиковый
yogurt
sour milk drinks
date syrup
Дата публікації: 2020
Видавництво: Publishing House “ACCENT”
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Р. В. Янковський // Topical issues of the development of modern science. Abstracts of the 10th International scientific and practical conference, (Sofia, 2020). – Sofia : Publishing House “ACCENT”, 2020. - P. 782-786. - Режим доступу : https://sci-conf.com.ua. - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню можливості використання сиропу з фініків в якості наповнювача для йогуртів. Работа посвящена исследованию возможности использования сиропа из фиников в качестве наполнителя для йогуртов.
Опис: The work is devoted to the study of the possibility of using date syrupas filler for yogurts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8318
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Використання сиропу із фініків.pdf144,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.