Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8318
Назва: | Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів |
Інші назви: | Использование сиропа из фиников в технологии изготовления йогуртов The use of date syrup in the technology of making yogurt |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Янковський, Роман Володимирович Цигура, Виктория Викторовна Янковский, Роман Владимирович Tsyhura, Viktоriia Viktorivna Yankovsky, Roman Vladimirovich |
Ключові слова: | йогурт кисломолочні напої сироп фініковий йогурт кисломолочные напитки сироп финиковый yogurt sour milk drinks date syrup |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Publishing House “ACCENT” |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Р. В. Янковський // Topical issues of the development of modern science. Abstracts of the 10th International scientific and practical conference, (Sofia, 2020). – Sofia : Publishing House “ACCENT”, 2020. - P. 782-786. - Режим доступу : https://sci-conf.com.ua. - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню можливості використання сиропу з фініків в якості наповнювача для йогуртів. Работа посвящена исследованию возможности использования сиропа из фиников в качестве наполнителя для йогуртов. |
Опис: | The work is devoted to the study of the possibility of using date syrupas filler for yogurts. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8318 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Використання сиропу із фініків.pdf | 144,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.