Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8318
Title: Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів
Other Titles: Использование сиропа из фиников в технологии изготовления йогуртов
The use of date syrup in the technology of making yogurt
Authors: Цигура, Вікторія Вікторівна
Янковський, Роман Володимирович
Цигура, Виктория Викторовна
Янковский, Роман Владимирович
Tsyhura, Viktоriia Viktorivna
Yankovsky, Roman Vladimirovich
Keywords: йогурт
кисломолочні напої
сироп фініковий
йогурт
кисломолочные напитки
сироп финиковый
yogurt
sour milk drinks
date syrup
Issue Date: 2020
Publisher: Publishing House “ACCENT”
Citation: Цигура В. В. Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Р. В. Янковський // Topical issues of the development of modern science. Abstracts of the 10th International scientific and practical conference, (Sofia, 2020). – Sofia : Publishing House “ACCENT”, 2020. - P. 782-786. - Режим доступу : https://sci-conf.com.ua. - Заголовок з екрану
Abstract: Робота присвячена дослідженню можливості використання сиропу з фініків в якості наповнювача для йогуртів. Работа посвящена исследованию возможности использования сиропа из фиников в качестве наполнителя для йогуртов.
Description: The work is devoted to the study of the possibility of using date syrupas filler for yogurts.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8318
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цигура В. В. Використання сиропу із фініків.pdf144,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.