Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8320
Title: | Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоїв |
Other Titles: | Использование кокосовой муки в технологии кисломолочных напитков The use of coconut flour in the technology of sour milk drinks |
Authors: | Цигура, В. В. Яременко, І. С. Цигура, В. В. Яременко, И. С. Tsyhura, V. V. Yaremenko, I. S. |
Keywords: | кисломолочні напої кокосове борошно йогурт кисломолочные напитки кокосовая мука йогурт sour milk drinks coconut flour yogurt |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Цигура В. В. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, І. С. Яременко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі, (м. Умань, 7 квітня 2020 р.). - Умань, 2020. - С.124-126 |
Abstract: | Робота присвячена дослідженню можливості використання кокосового борошна в технології йогуртів. Работа посвящена исследованию возможности использования кокосовой муки в технологии йогуртов. |
Description: | The work is devoted to the study of the possibility of using coconut flour in the technology of yogurts. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8320 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Інноваційні технології.pdf | 134,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.