Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326
Назва: | Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass |
Інші назви: | Перспективи використання морквяних цукатів у виробництві сиркової маси Перспектива использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы |
Автори: | Samilyk, Maryna Mykhaylivna Zarubina, Marina Andreevna Самілик, Марина Михайлівна Зарубіна, Марина Андріївна Самилык, Марина Михайловна Зарубина, Марина Андреевна |
Ключові слова: | curd mass candied carrots sour milk cheese сиркова маса моркв’яні цукати кисломолочний сир сырковая масса цукаты из моркови кисломолочный сыр |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Samilyk M. Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Zarubina // International scientific and practical conference «Science, engineering and tehnology : global and current trends», (Desember 27-28, 2019). – Prague, 2019. – P. 90-92. |
Короткий огляд (реферат): | The work is devoted to the study of the possibility of using candied carrots in the production of curd mass. Роботу присвячено дослідженню можливості використання цукатів із моркви у виробництві сиркової маси. |
Опис: | Работа посвящена исследованию возможности использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Десерти із морквяними цукатами.pdf | 107,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.