Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326
Назва: Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass
Інші назви: Перспективи використання морквяних цукатів у виробництві сиркової маси
Перспектива использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы
Автори: Samilyk, Maryna Mykhaylivna
Zarubina, Marina Andreevna
Самілик, Марина Михайлівна
Зарубіна, Марина Андріївна
Самилык, Марина Михайловна
Зарубина, Марина Андреевна
Ключові слова: curd mass
candied carrots
sour milk cheese
сиркова маса
моркв’яні цукати
кисломолочний сир
сырковая масса
цукаты из моркови
кисломолочный сыр
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Samilyk M. Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Zarubina // International scientific and practical conference «Science, engineering and tehnology : global and current trends», (Desember 27-28, 2019). – Prague, 2019. – P. 90-92.
Короткий огляд (реферат): The work is devoted to the study of the possibility of using candied carrots in the production of curd mass. Роботу присвячено дослідженню можливості використання цукатів із моркви у виробництві сиркової маси.
Опис: Работа посвящена исследованию возможности использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Десерти із морквяними цукатами.pdf107,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.