Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8326| Title: | Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass |
| Other Titles: | Перспективи використання морквяних цукатів у виробництві сиркової маси Перспектива использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы |
| Authors: | Samilyk, Maryna Mykhaylivna Zarubina, Marina Andreevna Самілик, Марина Михайлівна Зарубіна, Марина Андріївна Самилык, Марина Михайловна Зарубина, Марина Андреевна |
| Keywords: | curd mass candied carrots sour milk cheese сиркова маса моркв’яні цукати кисломолочний сир сырковая масса цукаты из моркови кисломолочный сыр |
| Issue Date: | 2019 |
| Citation: | Samilyk M. Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Zarubina // International scientific and practical conference «Science, engineering and tehnology : global and current trends», (Desember 27-28, 2019). – Prague, 2019. – P. 90-92. |
| Abstract: | The work is devoted to the study of the possibility of using candied carrots in the production of curd mass. Роботу присвячено дослідженню можливості використання цукатів із моркви у виробництві сиркової маси. |
| Description: | Работа посвящена исследованию возможности использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы. |
| URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Десерти із морквяними цукатами.pdf | 107,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.