Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326
Title: Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass
Other Titles: Перспективи використання морквяних цукатів у виробництві сиркової маси
Перспектива использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы
Authors: Samilyk, Maryna Mykhaylivna
Zarubina, Marina Andreevna
Самілик, Марина Михайлівна
Зарубіна, Марина Андріївна
Самилык, Марина Михайловна
Зарубина, Марина Андреевна
Keywords: curd mass
candied carrots
sour milk cheese
сиркова маса
моркв’яні цукати
кисломолочний сир
сырковая масса
цукаты из моркови
кисломолочный сыр
Issue Date: 2019
Citation: Samilyk M. Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Zarubina // International scientific and practical conference «Science, engineering and tehnology : global and current trends», (Desember 27-28, 2019). – Prague, 2019. – P. 90-92.
Abstract: The work is devoted to the study of the possibility of using candied carrots in the production of curd mass. Роботу присвячено дослідженню можливості використання цукатів із моркви у виробництві сиркової маси.
Description: Работа посвящена исследованию возможности использования цукатов из моркови в производстве сырковой массы.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8326
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Десерти із морквяними цукатами.pdf107,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.