Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8327
Title: Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous vide
Other Titles: Регулирование режимов обработки кальмаров на основании сенсорных исследований в технологии Sous vide
Regulation of squid processing modes based on sensory research in Sous vide technology
Authors: Чженкун, Ц.
Манолі, Т. А.
Нікітчіна, Т. І.
Чженкун, Ц.
Маноли, Т. А.
Никитчина, Т. И.
Zhengkong, C.
Manoli, T. А.
Nikitchina, T. I.
Keywords: м'язова тканина кальмара
сенсорні дослідження
технологія Sous vide
мышечная ткань кальмара
сенсорные исследования
технология Sous vide
squid muscle tissue
sensory research
Sous vide technology
Issue Date: 2020
Publisher: ОНАХТ
Citation: Чженкун Ц. Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous Vide [Електронний ресурс] / Ц.Чженкун, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна // Збірник тез доповідей 80 наукової конференції викладачів академії, (м. Одеса, 7 – 8 травня 2020 р.) / ОНАХТ. - Одеса : ОНАХТ, 2020. - С. 240-242
Abstract: Роботу присвячено науковому обґрунтуванню і розробці параметрів переробки кальмарів в технології SousVide на основі статистичної обробки даних сенсорних досліджень. Работа посвящена научному обоснованию и разработке параметров переработки кальмаров в технологии SousVide на основе статистической обработки данных сенсорных исследований.
Description: The work is devoted to the scientific justification and development of squid processing parameters in SousVide technology based on statistical processing of sensory research data.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8327
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чженкун Ц. Регулювання режимів.pdf2,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.