Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8327
Title: | Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous vide |
Other Titles: | Регулирование режимов обработки кальмаров на основании сенсорных исследований в технологии Sous vide Regulation of squid processing modes based on sensory research in Sous vide technology |
Authors: | Чженкун, Ц. Манолі, Т. А. Нікітчіна, Т. І. Чженкун, Ц. Маноли, Т. А. Никитчина, Т. И. Zhengkong, C. Manoli, T. А. Nikitchina, T. I. |
Keywords: | м'язова тканина кальмара сенсорні дослідження технологія Sous vide мышечная ткань кальмара сенсорные исследования технология Sous vide squid muscle tissue sensory research Sous vide technology |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ОНАХТ |
Citation: | Чженкун Ц. Регулювання режимів обробки кальмарів на підставі сенсорних досліджень в технології Sous Vide [Електронний ресурс] / Ц.Чженкун, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна // Збірник тез доповідей 80 наукової конференції викладачів академії, (м. Одеса, 7 – 8 травня 2020 р.) / ОНАХТ. - Одеса : ОНАХТ, 2020. - С. 240-242 |
Abstract: | Роботу присвячено науковому обґрунтуванню і розробці параметрів переробки кальмарів в технології SousVide на основі статистичної обробки даних сенсорних досліджень. Работа посвящена научному обоснованию и разработке параметров переработки кальмаров в технологии SousVide на основе статистической обработки данных сенсорных исследований. |
Description: | The work is devoted to the scientific justification and development of squid processing parameters in SousVide technology based on statistical processing of sensory research data. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8327 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чженкун Ц. Регулювання режимів.pdf | 2,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.