Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8328
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Сюаньсюань, Цзін | - |
dc.contributor.author | Івченко, С. С. | - |
dc.contributor.author | Самилык, М. М. | - |
dc.contributor.author | Сюаньсюань, Цзин | - |
dc.contributor.author | Ивченко, С. С. | - |
dc.contributor.author | Samilyk, M. М. | - |
dc.contributor.author | Xuanxuan, Jing | - |
dc.contributor.author | Ivchenko, S. S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T13:29:03Z | - |
dc.date.available | 2020-12-08T13:29:03Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самілик М. М. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цзін Сюаньсюань, С. С. Івченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Сер. «Технічні науки». – Полтава, 2019. – № 1 (91). – С. 54-61. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8328 | - |
dc.description | The work is devoted to the study of the prospects of using sesame flour as an additive to fermented milk drinks in order to enrich them with dietary fiber and other biologically valuable substances. | uk_UA |
dc.description.abstract | Роботу присвячено дослідженню перспективи використання кунжутного борошна, як добавки до кисломолочних напоїв, в метою збагачення їх харчовими волокнами та іншими біологічно цінними речовинами. Работа посвящена исследованию перспективы использования кунжутного муки, как добавки к кисломолочных напитков, в целях обогащения их пищевыми волокнами и другими биологически ценными веществами. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний напій | uk_UA |
dc.subject | кунжутне борошно | uk_UA |
dc.subject | кефир | uk_UA |
dc.subject | кисломолочный напиток | uk_UA |
dc.subject | кунжутное муку | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | fermented milk drink | uk_UA |
dc.subject | sesame flour | uk_UA |
dc.title | Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы производства кисломолочного напитка, обогащенного мукой кунжута | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the production of a fermented milk drink enriched in sesame flour | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 730,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.