Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorСюаньсюань, Цзін-
dc.contributor.authorІвченко, С. С.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorСюаньсюань, Цзин-
dc.contributor.authorИвченко, С. С.-
dc.contributor.authorSamilyk, M. М.-
dc.contributor.authorXuanxuan, Jing-
dc.contributor.authorIvchenko, S. S.-
dc.date.accessioned2020-12-08T13:29:03Z-
dc.date.available2020-12-08T13:29:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамілик М. М. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цзін Сюаньсюань, С. С. Івченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Сер. «Технічні науки». – Полтава, 2019. – № 1 (91). – С. 54-61.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8328-
dc.descriptionThe work is devoted to the study of the prospects of using sesame flour as an additive to fermented milk drinks in order to enrich them with dietary fiber and other biologically valuable substances.uk_UA
dc.description.abstractРоботу присвячено дослідженню перспективи використання кунжутного борошна, як добавки до кисломолочних напоїв, в метою збагачення їх харчовими волокнами та іншими біологічно цінними речовинами. Работа посвящена исследованию перспективы использования кунжутного муки, как добавки к кисломолочных напитков, в целях обогащения их пищевыми волокнами и другими биологически ценными веществами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectкисломолочний напійuk_UA
dc.subjectкунжутне борошноuk_UA
dc.subjectкефирuk_UA
dc.subjectкисломолочный напитокuk_UA
dc.subjectкунжутное мукуuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectfermented milk drinkuk_UA
dc.subjectsesame flouruk_UA
dc.titleПерспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжутуuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы производства кисломолочного напитка, обогащенного мукой кунжутаuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the production of a fermented milk drink enriched in sesame flouruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf730,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.