Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8328
Title: Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту
Other Titles: Перспективы производства кисломолочного напитка, обогащенного мукой кунжута
Prospects for the production of a fermented milk drink enriched in sesame flour
Authors: Самілик, М. М.
Сюаньсюань, Цзін
Івченко, С. С.
Самилык, М. М.
Сюаньсюань, Цзин
Ивченко, С. С.
Samilyk, M. М.
Xuanxuan, Jing
Ivchenko, S. S.
Keywords: кефір
кисломолочний напій
кунжутне борошно
кефир
кисломолочный напиток
кунжутное муку
kefir
fermented milk drink
sesame flour
Issue Date: 2019
Citation: Самілик М. М. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цзін Сюаньсюань, С. С. Івченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Сер. «Технічні науки». – Полтава, 2019. – № 1 (91). – С. 54-61.
Abstract: Роботу присвячено дослідженню перспективи використання кунжутного борошна, як добавки до кисломолочних напоїв, в метою збагачення їх харчовими волокнами та іншими біологічно цінними речовинами. Работа посвящена исследованию перспективы использования кунжутного муки, как добавки к кисломолочных напитков, в целях обогащения их пищевыми волокнами и другими биологически ценными веществами.
Description: The work is devoted to the study of the prospects of using sesame flour as an additive to fermented milk drinks in order to enrich them with dietary fiber and other biologically valuable substances.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8328
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf730,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.