Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8329
Title: Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators
Other Titles: Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників
Влияние структуры некоторых видов наполнителей, которые входят в рецептуру йогурта, на изменение его реологических показателей
Authors: Samilyk, M.
Helikh, A.
Ryzhkova, T.
Bolgova, N.
Nazarenko, Y.
Самілик, М. М.
Геліх, А. О.
Рижкова, Т. М.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Самилык, М. М.
Гелих, А. А.
Рыжкова, Т. М.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Keywords: natural yogurt
effective viscosity
structure stabilizers
натуральний йогурт
ефективна в’язкість
стабілізатори структури
натуральный йогурт
еффективная вязкость
стабилизаторы структуры
Issue Date: 2020
Citation: Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators [Electronic resource] / M. Samilyk, А. Helikh, Т. Ryzhkova [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 2/11 ( 104 ). – Р. 46-51.
Abstract: The possibility of using vegetable fillers with various types of structure (powdered, solid and pasty) in the technology of yogurt is analyzed. Проаналізовано можливість використання в технології йогуртів овочевих наповнювачів з різними типами структури (порошкоподібної, твердої та пастоподібної).
Description: Проанализирована возможность использования в технологии йогуртов овощных наполнителей с различными типами структуры (порошкообразной, твердой и пастообразной).
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8329
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
H e l i k h.pdf501,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.