Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8340
Title: | Trends in the manufacture of processed squid products |
Other Titles: | Дослідження тенденцій виробництва продуктів із кальмарів Исследование тенденций производства продуктов из кальмаров |
Authors: | Cui, Z. Manoli, T. Nikitchina, T. Mo, H. Цуй, З. Манолі, Т. Нікітчіна, Т. Мо, Х. Цуй, З. Маноли, Т. Никитчина, Т. Мо, Х. |
Keywords: | squid squid fishing consumer кальмар добування кальмарів споживач кальмар добыча кальмаров потребитель |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Trends in the manufacture of processed squid products [Electronic resource] / Z. Cui, T. Manoli, T. Nikitchina, H. Mo // Food Science and Technology, 2020. - №14(1). - Режим доступу : //doi.org/10.15673/fst.v14i1.1650 - Заголовок з екрану |
Abstract: | The work is devoted to technologies that maximally preserve the native properties of raw materials in the finished product due to the soft modes of technological processes. Роботу присвячено технологіям, що дозволяють максимально зберегти нативні властивості сировини у готовому продукті завдяки м’яким режимам технологічних процесів. |
Description: | Работа посвящена технологиям, позволяющим максимально сохранить нативные свойства сырья в готовом продукте благодаря мягким режимам технологических процессов. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8340 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trends in the manufacture.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.