Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363
Title: Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів
Other Titles: Молоко А2 как альтернатива козьему в производстве йогуртов
A2 milk as an alternative to goat milk in yoghurt production
Authors: Ладика, В. І.
Самілик, М. М.
Ладика, Л. М.
Геліх, А. О.
Болгова, Н. В.
Ладыка, В. И.
Самилык, М. М.
Ладыка, Л. Н.
Гелих, А. А.
Болгова, Н. В.
Ladyka, V. I.
Samilik, M. M.
Ladyka, L. M.
Helikh, A. O.
Bolgova, N. V.
Keywords: молоко А2 коров’яче
молоко А1 коров’яче
молоко козине
молоко А2 коровье
молоко А1 коровье
молоко козье
A2 cow’s milk
A1 cow’s milk
goat’s milk
Issue Date: 2020
Publisher: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
Citation: Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / В. І. Ладика, М. М. Самілик, Л. М. Ладика [та ін.] // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. – Сер.»Харчові технології». – Львів : ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2020. – Т. 22. - № 94. - С. 18-22
Abstract: У статті розглянуто та проаналізовано перспективи використання молока коров’ячого А2 як альтернативи козиному у виробництві йогуртів. Показано, що козине молоко є менш алергенним на відміну від коров’ячого. В статье рассмотрены и проанализированы перспективы использования молока коровьего А2 как альтернативы козьем в производстве йогуртов. Показано, что козье молоко менее аллергенным в отличие от коровьего.
Description: The article discusses and analyzes the prospects for the use of cow’s milk A2 as an alternative to goat milk in the production of yoghurt. It has been analyzed that goat’s milk is less allergenic than cow’s milk.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8363
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Молоко А2.pdf443,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.