Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8388
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Губа, С. О. | - |
dc.contributor.author | Цигура, В. В. | - |
dc.contributor.author | Єресь, І. О. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Губа, С. О. | - |
dc.contributor.author | Цигура, В. В. | - |
dc.contributor.author | Ересь, И. А. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.contributor.author | Guba, S. A. | - |
dc.contributor.author | Tsigura, V. V. | - |
dc.contributor.author | Heres, I. A. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-21T13:20:39Z | - |
dc.date.available | 2020-12-21T13:20:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»[Електронний ресурс] : патент UA 141394 МПК A23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура, І. О. Єресь ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08777; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8388 | - |
dc.description | The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of curd spreads based on cottage cheese. The method allows to expand the range of curd pastes, increase their nutritional value and impart functional properties to the product. | uk_UA |
dc.description.abstract | Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочному. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиркових паст, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве творожных паст на основе творога. Способ позволяет расширить ассортимент творожных паст, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | часник сушений | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.subject | сыр кисломолочный | uk_UA |
dc.subject | чеснок сушеный | uk_UA |
dc.subject | органолептическая оценка | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | dried garlic | uk_UA |
dc.subject | organoleptic evaluation | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок» | uk_UA |
dc.title.alternative | Способ производства творожной пасты «Чесночок» | uk_UA |
dc.title.alternative | Method for the production of cottage cheese paste "Garlic" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок».pdf | 415,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.