Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8388
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.contributor.authorЄресь, І. О.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.contributor.authorЕресь, И. А.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorGuba, S. A.-
dc.contributor.authorTsigura, V. V.-
dc.contributor.authorHeres, I. A.-
dc.date.accessioned2020-12-21T13:20:39Z-
dc.date.available2020-12-21T13:20:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»[Електронний ресурс] : патент UA 141394 МПК A23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура, І. О. Єресь ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08777; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8388-
dc.descriptionThe invention relates to the dairy industry and can be used in the production of curd spreads based on cottage cheese. The method allows to expand the range of curd pastes, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочному. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиркових паст, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве творожных паст на основе творога. Способ позволяет расширить ассортимент творожных паст, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectчасник сушенийuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectсыр кисломолочныйuk_UA
dc.subjectчеснок сушеныйuk_UA
dc.subjectорганолептическая оценкаuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectdried garlicuk_UA
dc.subjectorganoleptic evaluationuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»uk_UA
dc.title.alternativeСпособ производства творожной пасты «Чесночок»uk_UA
dc.title.alternativeMethod for the production of cottage cheese paste "Garlic"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок».pdf415,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.