Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8388
Title: | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок» |
Other Titles: | Способ производства творожной пасты «Чесночок» Method for the production of cottage cheese paste "Garlic" |
Authors: | Болгова, Н. В. Губа, С. О. Цигура, В. В. Єресь, І. О. Болгова, Н. В. Губа, С. О. Цигура, В. В. Ересь, И. А. Bolhova, N. V. Guba, S. A. Tsigura, V. V. Heres, I. A. |
Keywords: | сир кисломолочний часник сушений органолептична оцінка сыр кисломолочный чеснок сушеный органолептическая оценка sour milk cheese dried garlic organoleptic evaluation |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»[Електронний ресурс] : патент UA 141394 МПК A23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура, І. О. Єресь ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08777; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7 |
Abstract: | Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочному. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиркових паст, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве творожных паст на основе творога. Способ позволяет расширить ассортимент творожных паст, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. |
Description: | The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of curd spreads based on cottage cheese. The method allows to expand the range of curd pastes, increase their nutritional value and impart functional properties to the product. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8388 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок».pdf | 415,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.