Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8390
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Губа, С. О. | - |
dc.contributor.author | Цигура, В. В. | - |
dc.contributor.author | Галета, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Хмелюк, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Губа, С. А. | - |
dc.contributor.author | Цигура, В. В. | - |
dc.contributor.author | Галета, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Хмелюк, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.contributor.author | Guba, S. A. | - |
dc.contributor.author | Tsigura, V. V. | - |
dc.contributor.author | Galeta, Yu. S. | - |
dc.contributor.author | Khmelyuk, T. A. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-21T14:04:48Z | - |
dc.date.available | 2020-12-21T14:04:48Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном [Електронний ресурс] : патент UA 141396 МПК (2020.01) A23С 19/00 / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08780 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8390 | - |
dc.description | The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product. | uk_UA |
dc.description.abstract | Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | плавлений сир | uk_UA |
dc.subject | йодказеїн | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | плавленый сыр | uk_UA |
dc.subject | йодказеин | uk_UA |
dc.subject | творог | uk_UA |
dc.subject | processed cheese | uk_UA |
dc.subject | iodcasein | uk_UA |
dc.subject | cottage cheese | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном | uk_UA |
dc.title.alternative | Способ производства плавленого сыра с йодказеином | uk_UA |
dc.title.alternative | Method for the production of processed cheese with iodcasein | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном.pdf | 512,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.