Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.contributor.authorГалета, Ю. С.-
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. А.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.contributor.authorГалета, Ю. С.-
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorGuba, S. A.-
dc.contributor.authorTsigura, V. V.-
dc.contributor.authorGaleta, Yu. S.-
dc.contributor.authorKhmelyuk, T. A.-
dc.date.accessioned2020-12-21T14:04:48Z-
dc.date.available2020-12-21T14:04:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном [Електронний ресурс] : патент UA 141396 МПК (2020.01) A23С 19/00 / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08780 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8390-
dc.descriptionThe invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectплавлений сирuk_UA
dc.subjectйодказеїнuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectплавленый сырuk_UA
dc.subjectйодказеинuk_UA
dc.subjectтворогuk_UA
dc.subjectprocessed cheeseuk_UA
dc.subjectiodcaseinuk_UA
dc.subjectcottage cheeseuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїномuk_UA
dc.title.alternativeСпособ производства плавленого сыра с йодказеиномuk_UA
dc.title.alternativeMethod for the production of processed cheese with iodcaseinuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном.pdf512,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.