Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8390
Title: Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном
Other Titles: Способ производства плавленого сыра с йодказеином
Method for the production of processed cheese with iodcasein
Authors: Болгова, Н. В.
Губа, С. О.
Цигура, В. В.
Галета, Ю. С.
Хмелюк, Т. А.
Болгова, Н. В.
Губа, С. А.
Цигура, В. В.
Галета, Ю. С.
Хмелюк, Т. А.
Bolhova, N. V.
Guba, S. A.
Tsigura, V. V.
Galeta, Yu. S.
Khmelyuk, T. A.
Keywords: плавлений сир
йодказеїн
сир кисломолочний
плавленый сыр
йодказеин
творог
processed cheese
iodcasein
cottage cheese
Issue Date: 2020
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном [Електронний ресурс] : патент UA 141396 МПК (2020.01) A23С 19/00 / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08780 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7
Abstract: Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.
Description: The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8390
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.