Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397
Назва: Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха
Інші назви: Способ производства плавленого сыра с сухим пищевым экстрактом листьев грецкого ореха
Method for the production of processed cheese with dry edible extract of walnut leaves
Автори: Болгова, Н. В.
Губа, С. О.
Цигура, В. В.
Кревсун, К. В.
Хмелюк, Т. А.
Болгова, Н. В.
Губа, С. А.
Цигура, В. В.
Кревсун, К. В.
Хмелюк, Т. А.
Bolhova, N. V.
Guba, S. A.
Tsigura, V. V.
Krevsun, K. V.
Khmelyuk, T. A.
Ключові слова: плавлений сир
екстракт листя
волоський горіх
плавленый сыр
экстракт листьев
грецкий орех
processed cheese
leaf extract
walnut
Дата публікації: 2020
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха [Електронний ресурс] : патент UA 141397 МПК (2020.01) A23С, А23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08781 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7
Короткий огляд (реферат): Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.
Опис: The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва плавленого сиру.pdf523,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.