Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397
Title: Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха
Other Titles: Способ производства плавленого сыра с сухим пищевым экстрактом листьев грецкого ореха
Method for the production of processed cheese with dry edible extract of walnut leaves
Authors: Болгова, Н. В.
Губа, С. О.
Цигура, В. В.
Кревсун, К. В.
Хмелюк, Т. А.
Болгова, Н. В.
Губа, С. А.
Цигура, В. В.
Кревсун, К. В.
Хмелюк, Т. А.
Bolhova, N. V.
Guba, S. A.
Tsigura, V. V.
Krevsun, K. V.
Khmelyuk, T. A.
Keywords: плавлений сир
екстракт листя
волоський горіх
плавленый сыр
экстракт листьев
грецкий орех
processed cheese
leaf extract
walnut
Issue Date: 2020
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха [Електронний ресурс] : патент UA 141397 МПК (2020.01) A23С, А23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08781 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7
Abstract: Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.
Description: The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Спосіб виробництва плавленого сиру.pdf523,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.