Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412
Title: | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв |
Other Titles: | Использование порошка пастернака в производстве сбалансированных кисломолочных напитков Use of pasternax powder in the production of balanced sour milk drinks |
Authors: | Риндич, Р. В. Самілик, М. М. Рындич, Р. В. Самилык, М. М. Rindich, R. W. Samilyk, M. М. |
Keywords: | кисломолочні напої порошок пастернаку баластні речовини кисломолочные напитки порошок пастернака балластные вещества sour milk drinks parsnip powder ballast substances |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Р. В. Риндич, М. М. Самілик // Priority directions of science and technology development. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference, SPC - Sci-conf.com.ua‖., (Kyiv, 2020).- Kyiv, 2020. - P. 373-377. - Режим доступу : //sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya konferentsiyapriority-directions-of-science-and-technology development-22-24-noyabrya-2020-goda-kiev-ukraina-arhiv/. - Заголовок з екрану |
Abstract: | Розроблено продукт з використанням рослинних порошків, який розширить лінійку кисломолочних напоїв з високою біологічною цінністю. Разработан продукт с использованием растительных порошков, который расширит линейку кисломолочных напитков с высокой биологической ценностью. |
Description: | A product with the use of vegetable powders has been developed, which will expand the line of sour milk drinks with high biological value. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку.pdf | 425,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.