Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412
Title: Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв
Other Titles: Использование порошка пастернака в производстве сбалансированных кисломолочных напитков
Use of pasternax powder in the production of balanced sour milk drinks
Authors: Риндич, Р. В.
Самілик, М. М.
Рындич, Р. В.
Самилык, М. М.
Rindich, R. W.
Samilyk, M. М.
Keywords: кисломолочні напої
порошок пастернаку
баластні речовини
кисломолочные напитки
порошок пастернака
балластные вещества
sour milk drinks
parsnip powder
ballast substances
Issue Date: 2020
Citation: Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Р. В. Риндич, М. М. Самілик // Priority directions of science and technology development. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference, SPC - Sci-conf.com.ua‖., (Kyiv, 2020).- Kyiv, 2020. - P. 373-377. - Режим доступу : //sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya konferentsiyapriority-directions-of-science-and-technology development-22-24-noyabrya-2020-goda-kiev-ukraina-arhiv/. - Заголовок з екрану
Abstract: Розроблено продукт з використанням рослинних порошків, який розширить лінійку кисломолочних напоїв з високою біологічною цінністю. Разработан продукт с использованием растительных порошков, который расширит линейку кисломолочных напитков с высокой биологической ценностью.
Description: A product with the use of vegetable powders has been developed, which will expand the line of sour milk drinks with high biological value.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку.pdf425,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.