Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8426
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorКлименко, Валерія-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorКлименко, Валерия-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorKlimenko, Valeriya-
dc.date.accessioned2021-01-04T08:24:46Z-
dc.date.available2021-01-04T08:24:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПерспективи крафтового виробництва комбінованих м'ясопродуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. Клименко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, ( м. Київ,10-11 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.165-167uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8426-
dc.descriptionThe aim of the research was to develop the recipe and technology of combined craft semi-smoked sausages with silver carp and duck meat grown in farms of Sumy region.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було розробка рецептури та технології комбінованих крафтових напівкопчених ковбас із м’ясом товстолобика білого і качки, вирощених в господарствах Сумської області. Целью исследований было разработка рецептуры и технологии комбинированных крафтовых полукопченых колбас с мясом толстолобика белого и утки, выращенных в хозяйствах Сумской области.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectкрафтові мясомісткі напівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectм’ясомісткі фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостямиuk_UA
dc.subjectкрафтовые мясосодержащие полукопченые колбасыuk_UA
dc.subjectмясосодержащие фаршевые системы с высокими функционально-технологическими свойствамиuk_UA
dc.subjectmeat-containing semi smoked sausageuk_UA
dc.subjectmeat-containing minced meat systems with high functional and technological propertiesuk_UA
dc.titleПерспективи крафтового виробництва комбінованих м'ясопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы крафтового производства комбинированных мясопродуктовuk_UA
dc.title.alternativeProspects of combined meat products craft productionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перспективи крафтового виробництва.pdf361,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.