Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8426
Назва: | Перспективи крафтового виробництва комбінованих м'ясопродуктів |
Інші назви: | Перспективы крафтового производства комбинированных мясопродуктов Prospects of combined meat products craft production |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Клименко, Валерія Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Клименко, Валерия Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich Klimenko, Valeriya |
Ключові слова: | крафтові мясомісткі напівкопчені ковбаси м’ясомісткі фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостями крафтовые мясосодержащие полукопченые колбасы мясосодержащие фаршевые системы с высокими функционально-технологическими свойствами meat-containing semi smoked sausage meat-containing minced meat systems with high functional and technological properties |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Перспективи крафтового виробництва комбінованих м'ясопродуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. Клименко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, ( м. Київ,10-11 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.165-167 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було розробка рецептури та технології комбінованих крафтових напівкопчених ковбас із м’ясом товстолобика білого і качки, вирощених в господарствах Сумської області. Целью исследований было разработка рецептуры и технологии комбинированных крафтовых полукопченых колбас с мясом толстолобика белого и утки, выращенных в хозяйствах Сумской области. |
Опис: | The aim of the research was to develop the recipe and technology of combined craft semi-smoked sausages with silver carp and duck meat grown in farms of Sumy region. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8426 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перспективи крафтового виробництва.pdf | 361,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.