Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433
Title: Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас
Other Titles: Использование натуральных антиоксидантов в технологии варено-копченых колбас
The use of natural antioxidants in the technology of cooked and smoked sausages
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Keywords: м’ясомісткі варенокопчені ковбаси
натуральні антиоксиданти
мясосодержащие варенокопченые колбасы
натуральные антиоксиданты
meat-containing boiled smoked sausages
natural antioxidants
Issue Date: 2020
Publisher: Oktan Print s.r.o.
Citation: Божко Н.В. Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної наук.- практ. інтернет-конф., ( м. Прага, 2020 р.). – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С.12-14.- Режим доступу : //doi.org/10.46489/FAHM-01 - Заголовок з екрану
Abstract: Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варено-копчених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в варено-копченых мясосодержащих колбасных изделиях.
Description: The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко Н. В. Використання.pdf365,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.