Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433
Title: | Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас |
Other Titles: | Использование натуральных антиоксидантов в технологии варено-копченых колбас The use of natural antioxidants in the technology of cooked and smoked sausages |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich |
Keywords: | м’ясомісткі варенокопчені ковбаси натуральні антиоксиданти мясосодержащие варенокопченые колбасы натуральные антиоксиданты meat-containing boiled smoked sausages natural antioxidants |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Oktan Print s.r.o. |
Citation: | Божко Н.В. Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної наук.- практ. інтернет-конф., ( м. Прага, 2020 р.). – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С.12-14.- Режим доступу : //doi.org/10.46489/FAHM-01 - Заголовок з екрану |
Abstract: | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варено-копчених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в варено-копченых мясосодержащих колбасных изделиях. |
Description: | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Використання.pdf | 365,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.