Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8434
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Софія Богданівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorБожко, София Богдановна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorBozhko, Sophiya Bogdanivna-
dc.date.accessioned2021-02-01T14:26:30Z-
dc.date.available2021-02-01T14:26:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЕфективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, October 7-9, 2020). - Lviv, 2020. - Р. 28uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8434-
dc.descriptionThe aim of the study was to study the effectiveness of cranberry extract in the production of cooked smoked sausage with silver carp meat and by-products of the first category with a high level of dietary fat.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення ефективності використання екстракту журавлини при виготовленні варено-копченої ковбаси із м’ясом сріблястого карася і субпродуктами першої категорії з високим рівнем харчового жиру. Целью работы было изучение эффективности использования экстракта клюквы при изготовлении варено-копченой колбасы с мясом серебристого карася и субпродуктами первой категории с высоким уровнем пищевого жира.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectекстракт журавлиниuk_UA
dc.subjectнатуральні антиоксидантиuk_UA
dc.subjectэкстракт клюквыuk_UA
dc.subjectнатуральные антиоксидантыuk_UA
dc.subjectcranberry extractuk_UA
dc.subjectnatural antioxidantsuk_UA
dc.titleЕфективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавкиuk_UA
dc.title.alternativeЭффективность экстракта клюквы как натуральной антиокислительной добавкиuk_UA
dc.title.alternativeThe effectiveness of cranberry extract as a natural antioxidant additiveuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ефективність екстракту журавлини.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.