Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8434
Title: Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки
Other Titles: Эффективность экстракта клюквы как натуральной антиокислительной добавки
The effectiveness of cranberry extract as a natural antioxidant additive
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Софія Богданівна
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, София Богдановна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Bozhko, Sophiya Bogdanivna
Keywords: екстракт журавлини
натуральні антиоксиданти
экстракт клюквы
натуральные антиоксиданты
cranberry extract
natural antioxidants
Issue Date: 2020
Citation: Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, October 7-9, 2020). - Lviv, 2020. - Р. 28
Abstract: Метою роботи було вивчення ефективності використання екстракту журавлини при виготовленні варено-копченої ковбаси із м’ясом сріблястого карася і субпродуктами першої категорії з високим рівнем харчового жиру. Целью работы было изучение эффективности использования экстракта клюквы при изготовлении варено-копченой колбасы с мясом серебристого карася и субпродуктами первой категории с высоким уровнем пищевого жира.
Description: The aim of the study was to study the effectiveness of cranberry extract in the production of cooked smoked sausage with silver carp meat and by-products of the first category with a high level of dietary fat.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8434
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ефективність екстракту журавлини.pdf1,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.