Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Клименко, Валерія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Клименко, Валерия Александровна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Klimenko, Valeriya Olexandrivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-03T08:52:59Z | - |
dc.date.available | 2021-02-03T08:52:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. О. Клименко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, ( м. Мелітополь 24 листопада 2020 р.) / Під заг. ред. В. М. Кюрчева. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 125-128 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437 | - |
dc.description | The aim of the research was to develop new meat-containing products using waterfowl and freshwater aquaculture as ingredients in meat-containing semi-smoked sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень була розробка нових м’ясомістких виробів з використанням м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури як інгредієнтів м’ясомістких напівкопчених ковбас. Целью исследований была разработка новых изделий с использованием мяса водоплавающей птицы и пресноводной аквакультуры как ингредиентов полукопченых колбас. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ТДАТУ | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | мясомісткі напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | оценка качества | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие полукопченые колбасы | uk_UA |
dc.subject | quality assessment | uk_UA |
dc.subject | meat-containing semi smoked sausage | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури | uk_UA |
dc.title.alternative | Оценка качества полукопченых колбас с различным соотношением утки и пресноводной аквакультуры | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality assessment of semi-smoked sausages with different ratio of duck and freshwater aquaculture | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас.pdf | 291,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.