Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorКлименко, Валерія Олександрівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorКлименко, Валерия Александровна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorKlimenko, Valeriya Olexandrivna-
dc.date.accessioned2021-02-03T08:52:59Z-
dc.date.available2021-02-03T08:52:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. О. Клименко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, ( м. Мелітополь 24 листопада 2020 р.) / Під заг. ред. В. М. Кюрчева. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 125-128uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437-
dc.descriptionThe aim of the research was to develop new meat-containing products using waterfowl and freshwater aquaculture as ingredients in meat-containing semi-smoked sausages.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень була розробка нових м’ясомістких виробів з використанням м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури як інгредієнтів м’ясомістких напівкопчених ковбас. Целью исследований была разработка новых изделий с использованием мяса водоплавающей птицы и пресноводной аквакультуры как ингредиентов полукопченых колбас.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТДАТУuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectмясомісткі напівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectоценка качестваuk_UA
dc.subjectмясосодержащие полукопченые колбасыuk_UA
dc.subjectquality assessmentuk_UA
dc.subjectmeat-containing semi smoked sausageuk_UA
dc.titleОцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультуриuk_UA
dc.title.alternativeОценка качества полукопченых колбас с различным соотношением утки и пресноводной аквакультурыuk_UA
dc.title.alternativeQuality assessment of semi-smoked sausages with different ratio of duck and freshwater aquacultureuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас.pdf291,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.