Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8438
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, В. І.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorМалишевський, В. В.-
dc.contributor.authorТищенко, В. И.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorМалишевский, В. В.-
dc.contributor.authorTischenko, V. I.-
dc.contributor.authorBozhko, N. V.-
dc.contributor.authorMalyshevskyi, V. V.-
dc.date.accessioned2021-02-03T10:25:57Z-
dc.date.available2021-02-03T10:25:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТищенко В. І. Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі [Електронний ресурс] / В. І.Тищенко, Н. В. Божко, В. В. Малишевський // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.126-129uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8438-
dc.descriptionТhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value.uk_UA
dc.description.abstractМетою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні властивостіuk_UA
dc.subjectфаршеві системиuk_UA
dc.subjectборошно насіння конопліuk_UA
dc.subjectфункционально-технологические свойстваuk_UA
dc.subjectфаршевые системыuk_UA
dc.subjectмука семян коноплиuk_UA
dc.subjectfunctional and technological propertiesuk_UA
dc.subjectminced meat systemsuk_UA
dc.subjecthemp seed flouruk_UA
dc.titleВивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння конопліuk_UA
dc.title.alternativeИзучение функционально-технологических свойств фаршевых систем с добавлением муки семян коноплиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of functional and technological properties of minced meat systems with the addition of hemp seed flouruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вивчення функціонально-технологічних властивостей.pdf351,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.