Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8438
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, В. І. | - |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Малишевський, В. В. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, В. И. | - |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Малишевский, В. В. | - |
dc.contributor.author | Tischenko, V. I. | - |
dc.contributor.author | Bozhko, N. V. | - |
dc.contributor.author | Malyshevskyi, V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-03T10:25:57Z | - |
dc.date.available | 2021-02-03T10:25:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І. Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі [Електронний ресурс] / В. І.Тищенко, Н. В. Божко, В. В. Малишевський // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.126-129 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8438 | - |
dc.description | Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | функціонально-технологічні властивості | uk_UA |
dc.subject | фаршеві системи | uk_UA |
dc.subject | борошно насіння коноплі | uk_UA |
dc.subject | функционально-технологические свойства | uk_UA |
dc.subject | фаршевые системы | uk_UA |
dc.subject | мука семян конопли | uk_UA |
dc.subject | functional and technological properties | uk_UA |
dc.subject | minced meat systems | uk_UA |
dc.subject | hemp seed flour | uk_UA |
dc.title | Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі | uk_UA |
dc.title.alternative | Изучение функционально-технологических свойств фаршевых систем с добавлением муки семян конопли | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of functional and technological properties of minced meat systems with the addition of hemp seed flour | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вивчення функціонально-технологічних властивостей.pdf | 351,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.