Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8438
Назва: | Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі |
Інші назви: | Изучение функционально-технологических свойств фаршевых систем с добавлением муки семян конопли Study of functional and technological properties of minced meat systems with the addition of hemp seed flour |
Автори: | Тищенко, В. І. Божко, Н. В. Малишевський, В. В. Тищенко, В. И. Божко, Н. В. Малишевский, В. В. Tischenko, V. I. Bozhko, N. V. Malyshevskyi, V. V. |
Ключові слова: | функціонально-технологічні властивості фаршеві системи борошно насіння коноплі функционально-технологические свойства фаршевые системы мука семян конопли functional and technological properties minced meat systems hemp seed flour |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. І. Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі [Електронний ресурс] / В. І.Тищенко, Н. В. Божко, В. В. Малишевський // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.126-129 |
Короткий огляд (реферат): | Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности. |
Опис: | Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8438 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вивчення функціонально-технологічних властивостей.pdf | 351,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.