Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Назва: | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів |
Інші назви: | Перспективы использования конопляных продуктов для производства крафтовой мясных изделий Prospects for the use of hemp products for the production of craft meat products |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Софія Богданівна Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Божко, София Богдановна Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich Bozhko, Sophiya Bogdanivna |
Ключові слова: | протеїн коноплі м’ясні вироби протеин конопли мясные изделия hemp protein meat products |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, october 7-9, 2020 p.). - Lviv, 2020. - Р. 60.8 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було вивчення харчової цінності розробленої крафтова варено-копчена ковбаса із м’ясом качки та протеїном коноплі. Целью работы было изучение пищевой ценности разработанной крафтовой варено-копченая колбаса с мясом утки и протеином конопли. |
Опис: | The aim of the study was to study the nutritional value of the developed craft boiled-smoked sausage with duck meat and hemp protein. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перспективи використання конопляних продуктів.pdf | 491,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.