Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Назва: Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів
Інші назви: Перспективы использования конопляных продуктов для производства крафтовой мясных изделий
Prospects for the use of hemp products for the production of craft meat products
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Софія Богданівна
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, София Богдановна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Bozhko, Sophiya Bogdanivna
Ключові слова: протеїн коноплі
м’ясні вироби
протеин конопли
мясные изделия
hemp protein
meat products
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, october 7-9, 2020 p.). - Lviv, 2020. - Р. 60.8
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було вивчення харчової цінності розробленої крафтова варено-копчена ковбаса із м’ясом качки та протеїном коноплі. Целью работы было изучение пищевой ценности разработанной крафтовой варено-копченая колбаса с мясом утки и протеином конопли.
Опис: The aim of the study was to study the nutritional value of the developed craft boiled-smoked sausage with duck meat and hemp protein.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перспективи використання конопляних продуктів.pdf491,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.