Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Title: Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів
Other Titles: Перспективы использования конопляных продуктов для производства крафтовой мясных изделий
Prospects for the use of hemp products for the production of craft meat products
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Софія Богданівна
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, София Богдановна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Bozhko, Sophiya Bogdanivna
Keywords: протеїн коноплі
м’ясні вироби
протеин конопли
мясные изделия
hemp protein
meat products
Issue Date: 2020
Citation: Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, october 7-9, 2020 p.). - Lviv, 2020. - Р. 60.8
Abstract: Метою роботи було вивчення харчової цінності розробленої крафтова варено-копчена ковбаса із м’ясом качки та протеїном коноплі. Целью работы было изучение пищевой ценности разработанной крафтовой варено-копченая колбаса с мясом утки и протеином конопли.
Description: The aim of the study was to study the nutritional value of the developed craft boiled-smoked sausage with duck meat and hemp protein.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Перспективи використання конопляних продуктів.pdf491,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.