Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8440
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorЖаровський, Борис Борисович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorЖаровский, Борис Борисович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaiovich-
dc.contributor.authorTischenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorZharovskyi, Boris Borisovich-
dc.date.accessioned2021-02-03T12:54:04Z-
dc.date.available2021-02-03T12:54:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122545 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Б. Б. Жаровський; № a201904196; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8440-
dc.descriptionThe invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content.uk_UA
dc.description.abstractВ основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясо качкиuk_UA
dc.subjectм'ясовмісний напівфабрикатuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectмясосодержащие полуфабрикатыuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.subjectmeat-containing semi-finished productsuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських"uk_UA
dc.title.alternativeСпособ производства мясосодержащих полуфабрикатов рубленых "Путивльских"uk_UA
dc.title.alternativeMethod of production of meat - containing semi - finished products of "Putivlsky"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів.pdf155,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.