Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8440
Назва: | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" |
Інші назви: | Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов рубленых "Путивльских" Method of production of meat - containing semi - finished products of "Putivlsky" |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василь Іванович Жаровський, Борис Борисович Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Тищенко, Василий Иванович Жаровский, Борис Борисович Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaiovich Tischenko, Vasily Ivanovich Zharovskyi, Boris Borisovich |
Ключові слова: | м'ясо качки м'ясовмісний напівфабрикат мясо утки мясосодержащие полуфабрикаты duck meat meat-containing semi-finished products |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122545 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Б. Б. Жаровський; № a201904196; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 |
Короткий огляд (реферат): | В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. |
Опис: | The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8440 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів.pdf | 155,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.