Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколенко, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Богатирьов, Ілля Ігорович | - |
dc.contributor.author | Соколенко, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Богатырев, Илья Игоревич | - |
dc.contributor.author | Sokolenko, Viktоriia | - |
dc.contributor.author | Bogatyrev, Ilya | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-19T09:17:11Z | - |
dc.date.available | 2021-02-19T09:17:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Соколенко В. В. Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Соколенко, І. І. Богатирьов // World science : problems, prospects and innovations. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. Perfect Publishing. – Toronto, 2020. – P. 929-933. – Режим доступу : URL: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyaworld-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-godatoronto-kanada-arhiv/. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455 | - |
dc.description | The work is devoted to the study of the possibility of using sesame flour in the technology of chopped semi-finished products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню можливості використання кунжутного борошна в технології січених напівфабрикатів. Работа посвящена исследованию возможности использования кунжутной муки в технологии рубленых полуфабрикатов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | кунжутне борошно | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | рубленные полуфабрикаты | uk_UA |
dc.subject | кунжутная мука | uk_UA |
dc.subject | функциональные продукты | uk_UA |
dc.subject | chopped semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | sesame flour | uk_UA |
dc.subject | functional products | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | Разработка рецептур рубленых полуфабрикатов функционального назначения | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of the formulation of chopped semi-finished products for functional purposes | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соколенко В.В.Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення.pdf | 517,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.