Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоколенко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorБогатирьов, Ілля Ігорович-
dc.contributor.authorСоколенко, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorБогатырев, Илья Игоревич-
dc.contributor.authorSokolenko, Viktоriia-
dc.contributor.authorBogatyrev, Ilya-
dc.date.accessioned2021-02-19T09:17:11Z-
dc.date.available2021-02-19T09:17:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСоколенко В. В. Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Соколенко, І. І. Богатирьов // World science : problems, prospects and innovations. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. Perfect Publishing. – Toronto, 2020. – P. 929-933. – Режим доступу : URL: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyaworld-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-godatoronto-kanada-arhiv/. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455-
dc.descriptionThe work is devoted to the study of the possibility of using sesame flour in the technology of chopped semi-finished products.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню можливості використання кунжутного борошна в технології січених напівфабрикатів. Работа посвящена исследованию возможности использования кунжутной муки в технологии рубленых полуфабрикатов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкунжутне борошноuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectрубленные полуфабрикатыuk_UA
dc.subjectкунжутная мукаuk_UA
dc.subjectфункциональные продуктыuk_UA
dc.subjectchopped semi-finished productsuk_UA
dc.subjectsesame flouruk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.titleРозробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначенняuk_UA
dc.title.alternativeРазработка рецептур рубленых полуфабрикатов функционального назначенияuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the formulation of chopped semi-finished products for functional purposesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.