Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455
Title: | Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення |
Other Titles: | Разработка рецептур рубленых полуфабрикатов функционального назначения Development of the formulation of chopped semi-finished products for functional purposes |
Authors: | Соколенко, Вікторія Вікторівна Богатирьов, Ілля Ігорович Соколенко, Виктория Викторовна Богатырев, Илья Игоревич Sokolenko, Viktоriia Bogatyrev, Ilya |
Keywords: | січені напівфабрикати кунжутне борошно функціональні продукти рубленные полуфабрикаты кунжутная мука функциональные продукты chopped semi-finished products sesame flour functional products |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Соколенко В. В. Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Соколенко, І. І. Богатирьов // World science : problems, prospects and innovations. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. Perfect Publishing. – Toronto, 2020. – P. 929-933. – Режим доступу : URL: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyaworld-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-godatoronto-kanada-arhiv/. – Заголовок з екрану. |
Abstract: | Робота присвячена дослідженню можливості використання кунжутного борошна в технології січених напівфабрикатів. Работа посвящена исследованию возможности использования кунжутной муки в технологии рубленых полуфабрикатов. |
Description: | The work is devoted to the study of the possibility of using sesame flour in the technology of chopped semi-finished products. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Соколенко В.В.Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення.pdf | 517,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.