Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/856
Title: | Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника |
Other Titles: | Биохимическая оценка сеголеток карпа, выращенных в поликультуре в условиях удобрения прудов зерновой бардой из отстойника |
Authors: | Хмельничий, Л. М. Цьонь, Н. І. Качай, Г. В. Вечорка, В. В. Бойко, Ю. М. Хмельничий, Л. М. Цёнь, Н. И. Качай, Г. В. Вечёрка, В. В. Бойко, Ю. Н. Hmelnichy, V. M. Tsion, N. I. Kachay, G. V. Vechorka, V. V. Boyko, Y. N. |
Keywords: | технологія виробництва переробка продукції тваринництва вирощування риби технология производства переработка продукции животноводства выращивания рыбы |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, Н. І. Цьон, Г. В. Качай [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 155-157. |
Abstract: | Наведено результати досліджень з оцінки харчової цінності м’яса цьоголіток коропа, вирощених при удобренні ставів відходами спиртового виробництва – зерновою бардою із відстійника. Приведены результаты исследований по оценке пищевой ценности мяса сеголеток карпа, выращенных при удобрении прудов отходами спиртового производства – зерновой бардою из отстойника. |
Description: | The results of researches are resulted as evaluated by the food value of meat underyearling of carp, ponds reared at a fertilizer by the offcuts of a spirit production – distiller’s grain’s from honey. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/856 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.