Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/859
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorDimitrijevic, L. P.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2013-01-17T11:16:46Z-
dc.date.available2013-01-17T11:16:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДимитрієвич Л. Р. Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. М. Степанова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 139-142.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/859-
dc.descriptionThe characteristic of the potato fiber. The analysis of the results of the potato fiber in various kinds of food systems.uk_UK
dc.description.abstractНаведено характеристику клітковини картопляної. Проведений аналіз результатів застосу-вання клітковини картопляної у різних видах харчових систем. Приведена характеристика клетчатки картофельной. Проведенный анализ результатов применения клетчатки картофельной в различных видах пищевых систем.uk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectхарчові системиuk_UK
dc.subjectклітковина картоплянаuk_UK
dc.subjectхарчові волокнаuk_UK
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UK
dc.subjectпищевые системыuk_UK
dc.subjectклетчатка картофельнаяuk_UK
dc.subjectпищевые волокнаuk_UK
dc.subjectфункциональные свойстваuk_UK
dc.titleХарактеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових системuk_UK
dc.title.alternativeХарактеристика клетчатки картофельной и ее использования в различных видах пищевых системuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1726.pdf494,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.