Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/859
Title: | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем |
Other Titles: | Характеристика клетчатки картофельной и ее использования в различных видах пищевых систем |
Authors: | Димитрієвич, Л. Р. Степанова, Т. М. Димитриевич, Л. Р. Степанова, Т. М. Dimitrijevic, L. P. Stepanova, T. M. |
Keywords: | харчові системи клітковина картопляна харчові волокна функціональні властивості пищевые системы клетчатка картофельная пищевые волокна функциональные свойства |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Димитрієвич Л. Р. Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. М. Степанова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 139-142. |
Abstract: | Наведено характеристику клітковини картопляної. Проведений аналіз результатів застосу-вання клітковини картопляної у різних видах харчових систем. Приведена характеристика клетчатки картофельной. Проведенный анализ результатов применения клетчатки картофельной в различных видах пищевых систем. |
Description: | The characteristic of the potato fiber. The analysis of the results of the potato fiber in various kinds of food systems. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/859 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.