Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8792| Назва: | Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок |
| Інші назви: | Использование кукурузных початков в технологии вкусоароматических добавок The use of corn cobs in the technology of flavorings |
| Автори: | Синенко, Тетяна Павлівна Фролова, Наталія Епінетівна Синенко, Татьяна Павловна Фролова, Наталья Епинетовна Synenko, Tetiana Frolova, Natalia |
| Ключові слова: | вторинна сировина кукурудзяні качани смакоароматичні добавки вторичное сырье кукурузные початки вкусоароматические добавки secondary raw materials corn cobs flavoring additives |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | ЛПНУ |
| Бібліографічний опис: | Синенко Т. П. Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова // Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали : мат. Міжнародної наук.-техн. конф., (Львів, 7-9 жовтня 2020 р.). – Львів : ЛПНУ, 2020. – С. 14. |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі обґрунтовано методи попередньої обробки кукурудзяних качанів і отримання суміші моно- та дисахаридів. В работе обоснованы методы предварительной обработки кукурузных початков и получения смеси моно- и дисахаридов. |
| Опис: | The work proved methods of pretreatment of corn cobs and a mixture of mono- and disaccharides. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8792 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| стаття.pdf | 608,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.