Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8792
Назва: Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок
Інші назви: Использование кукурузных початков в технологии вкусоароматических добавок
The use of corn cobs in the technology of flavorings
Автори: Синенко, Тетяна Павлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Синенко, Татьяна Павловна
Фролова, Наталья Епинетовна
Synenko, Tetiana
Frolova, Natalia
Ключові слова: вторинна сировина
кукурудзяні качани
смакоароматичні добавки
вторичное сырье
кукурузные початки
вкусоароматические добавки
secondary raw materials
corn cobs
flavoring additives
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЛПНУ
Бібліографічний опис: Синенко Т. П. Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова // Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали : мат. Міжнародної наук.-техн. конф., (Львів, 7-9 жовтня 2020 р.). – Львів : ЛПНУ, 2020. – С. 14.
Короткий огляд (реферат): У роботі обґрунтовано методи попередньої обробки кукурудзяних качанів і отримання суміші моно- та дисахаридів. В работе обоснованы методы предварительной обработки кукурузных початков и получения смеси моно- и дисахаридов.
Опис: The work proved methods of pretreatment of corn cobs and a mixture of mono- and disaccharides.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8792
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf608,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.