Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8911
Назва: Особливості обліково-аналітичного супроводження валоризації продукції фермерських господарств
Інші назви: Особенности учетно-аналитического сопровождения валоризации продукции фермерских хозяйств
Features of accounting and analytical support for the valorization of farm products
Автори: Назаренко, Олександр Володимирович
Назаренко, Александр Владимирович
Nazarenko, O.
Ключові слова: валоризація
витрати
додана вартість
валоризация
расходы
добавленная стоимость
valorization
costs
added value
Дата публікації: 2021
Видавництво: ПДАУ
Бібліографічний опис: Назаренко О. В. Особливості обліково-аналітичного супроводження валоризації продукції фермерських господарств [Електронний ресурс] / О. В. Назаренко // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : ІIІ Міжнародна науково-практична конференція, (Полтава, 21 квітня 2021 р.). – Полтава : ПДАУ, 2021. – С. 878-882.
Короткий огляд (реферат): Представлено теоретико-методичні аспекти та практичні особливості обліково-аналітичного супроводження формування доданої вартості у процесі валоризації продукції фермерського господарства на прикладі озимої пшениці. Представлены теоретико-методические аспекты и практические особенности учетно-аналитического сопровождения формирования добавленной стоимости в процессе валоризации продукции фермерского хозяйства на примере озимой пшеницы.
Опис: Presents theoretical and methodological aspects and practical features of accounting and analytical support for the formation of added value in the process of valorization of farm products on the example of winter wheat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8911
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко О.В. Тези Валоризацыя .pdf592,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.