Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 411-420 зі 2981.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалюБілосвіт, Н. О.; Белосвет, Н. А.; Bilosvit, N.
2018Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентамиШевченко, Ганна Іванівна; Шевченко, Анна Ивановна; Shevchenko, Anna Ivanivna
2018Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксидантаМізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Yevheniia Mykolayivna
2018Розробка рецептури та технології виробництва м'ясо-місткої варено-копченої ковбаси з м’ясом водоплавної птиці із використанням екстракту розмаринуОмельяненко, Тетяна Вячеславівна; Омельяненко, Татьяна Вячеславовна; Omelianenko, Tatiana Vicheslavovna
2018Удосконалення технології виробництва альбумінних сирівМайковська, Ірина Михайлівна; Майковская, Ирина Михайловна; Maikovskaya, Irina Mikhailovna
2018Розробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної рибиРасамакин, Степан Олександрович; Рассамакин, Степан Александрович; Rasamakyn, Stepan Aleksandrovich
2018Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeнняЛяшко, Олег Олександрович; Ляшко, Олег Александрович; Lyashko, Oleg Aleksandrovich
2018Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоївПшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard
2018Розробка технології виробництва десертних видів маслаКорочкова, Дарія Іллівна; Корочкова, Дария Иллинична; Korochkova, Daria
2018Вдосконалення технології сардельок з використанням сушеного кабачкаСніжко, Марина; Снижко, Марина; Snigko, Maryna