Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8995
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Nataliia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl Mikolayovich-
dc.date.accessioned2021-06-23T11:47:42Z-
dc.date.available2021-06-23T11:47:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Сер. Технічні науки. – Львів, 2021. – № 25. – С. 38-44.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8995-
dc.descriptionThe aim of this research was to study the possibility of replacing the meat in the recipe of semi smoked sausages with the appropriate amount of Muscovy duck meat and the effect of the amount of added hydrated bamboo fiber on the functional, technological and organoleptic properties of products.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення можливості заміни м’яса в рецептурі напівкопчених ковбасок «Мисливських» відповідною кількістю м’яса качки мускусної та впливу кількості доданоï гідратованоï бамбукової клітковини на функціонально-технологічні та органолептичні властивості готових виробів. Цель работы изучить возможность замены мяса в рецептуре полукопченых колбюасок соответствующим количеством мяса утки и влияние количества добавленной бамбуковой клетчатки на функционально-технологические и органолептические свойства готовых изделий.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський торговельно-економічний університетuk_UA
dc.subjectнапівкопченіuk_UA
dc.subjectковбаскиuk_UA
dc.subjectм’ясо качкиuk_UA
dc.subjectполукопченые колбаскиuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectsemi-smokeduk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.titleУдосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиціuk_UA
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии крафтовых колбасок с мясом водоплавающей птицыuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of technology of craft sausages with waterflower meatuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_ЛТЕУ.pdf410,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.