Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8995
Title: Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці
Other Titles: Усовершенствование технологии крафтовых колбасок с мясом водоплавающей птицы
Improvement of technology of craft sausages with waterflower meat
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
Keywords: напівкопчені
ковбаски
м’ясо качки
полукопченые колбаски
мясо утки
semi-smoked
sausages
duck meat
Issue Date: 2021
Publisher: Львівський торговельно-економічний університет
Citation: Божко Н. В. Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Сер. Технічні науки. – Львів, 2021. – № 25. – С. 38-44.
Abstract: Метою роботи було вивчення можливості заміни м’яса в рецептурі напівкопчених ковбасок «Мисливських» відповідною кількістю м’яса качки мускусної та впливу кількості доданоï гідратованоï бамбукової клітковини на функціонально-технологічні та органолептичні властивості готових виробів. Цель работы изучить возможность замены мяса в рецептуре полукопченых колбюасок соответствующим количеством мяса утки и влияние количества добавленной бамбуковой клетчатки на функционально-технологические и органолептические свойства готовых изделий.
Description: The aim of this research was to study the possibility of replacing the meat in the recipe of semi smoked sausages with the appropriate amount of Muscovy duck meat and the effect of the amount of added hydrated bamboo fiber on the functional, technological and organoleptic properties of products.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8995
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_ЛТЕУ.pdf410,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.