Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9007
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorБиков, О. П.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБыков, О. П.-
dc.contributor.authorSamilik, M. M.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.contributor.authorPertsevy, F. V.-
dc.contributor.authorBykov, O. P.-
dc.date.accessioned2021-06-24T12:50:33Z-
dc.date.available2021-06-24T12:50:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРозширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. П. Биков // Вісник ЛТЕУ. - Сер.»Teхнічні науки». - Львів : Львівський торговельно-економічний університет, 2021. - №25. - Режим доступу : https://doi.org/10.36477/2522-1221-2021-25-13 - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9007-
dc.descriptionThe article analyzes modern methods of making jelly marmalade based on the waste of processing plant raw materials into candied vegetables. A technology for the production of jelly marmalade from the waste of the production of candied vegetables has been proposed.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасні способи виготовлення желейного мармеладу на основі відходів переробки рослинної сировини у овочеві цукати. Запропоновано технологію виготовлення желейного мармеладу із відходів виробництва овочевих цукатів. В статье проанализированы современные способы изготовления желейного мармелада на основе отходов переработки растительного сырья в овощные цукаты. Предложена технология изготовления желейного мармелада из отходов производства овощных цукатов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський торговельно-економічний університетuk_UA
dc.subjectжелейний мармеладuk_UA
dc.subjectосмотична дегідратаціяuk_UA
dc.subjectсмакоароматичні добавкиuk_UA
dc.subjectжелейный мармеладuk_UA
dc.subjectосмотическая дегидратацияuk_UA
dc.subjectвкусоароматические добавкиuk_UA
dc.subjectjelly marmaladeuk_UA
dc.subjectosmotic dehydrationuk_UA
dc.subjectflavorsuk_UA
dc.titleРозширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeРасширение ассортимента натурального желейного мармелада из вторичного сырьяuk_UA
dc.title.alternativeExpansion of the range of natural recycled jelly jellyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розширення асортименту.pdf362,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.