Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9007
Назва: Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини
Інші назви: Расширение ассортимента натурального желейного мармелада из вторичного сырья
Expansion of the range of natural recycled jelly jelly
Автори: Самілик, М. М.
Болгова, Н. В.
Перцевий, Ф. В.
Биков, О. П.
Самилык, М. М.
Болгова, Н. В.
Перцевой, Ф. В.
Быков, О. П.
Samilik, M. M.
Bolgova, N. V.
Pertsevy, F. V.
Bykov, O. P.
Ключові слова: желейний мармелад
осмотична дегідратація
смакоароматичні добавки
желейный мармелад
осмотическая дегидратация
вкусоароматические добавки
jelly marmalade
osmotic dehydration
flavors
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львівський торговельно-економічний університет
Бібліографічний опис: Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. П. Биков // Вісник ЛТЕУ. - Сер.»Teхнічні науки». - Львів : Львівський торговельно-економічний університет, 2021. - №25. - Режим доступу : https://doi.org/10.36477/2522-1221-2021-25-13 - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сучасні способи виготовлення желейного мармеладу на основі відходів переробки рослинної сировини у овочеві цукати. Запропоновано технологію виготовлення желейного мармеладу із відходів виробництва овочевих цукатів. В статье проанализированы современные способы изготовления желейного мармелада на основе отходов переработки растительного сырья в овощные цукаты. Предложена технология изготовления желейного мармелада из отходов производства овощных цукатов.
Опис: The article analyzes modern methods of making jelly marmalade based on the waste of processing plant raw materials into candied vegetables. A technology for the production of jelly marmalade from the waste of the production of candied vegetables has been proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9007
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розширення асортименту.pdf362,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.