Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9240
Назва: Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій
Інші назви: Становление отрасли общественного питания в контексте устойчивого развития сельских территорий
Formation of the catering industry in the context of sustainable development of rural areas
Автори: Ковальова, Ольга Михайлівна
Ковалёва, Ольга Михайловна
Kovalova, Olha Mykhailovna
Ключові слова: сталий розвиток
сільські території
громадське харчування
устойчивое развитие
сельские территории
общественное питание
sustainable development
rural areas
public catering
Дата публікації: 2021
Видавництво: ФОП Осадца Ю. В.
Бібліографічний опис: Ковальова О. М. Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій [Електронний ресурс] / О. М. Ковальова // Вектори інноваційного розвитку освіти, науки і бізнесу в умовах глобальних змін : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, ( м.Тернопіль, 25 травня 2021 р.). – Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В., 2021. - С. 49-50
Короткий огляд (реферат): У тезах відмічено важливе значення галузі громадського харчування, узагальнено напрями для удосконалення господарської діяльності підприємств громадського харчування; зазначено, що створення підприємств громадського харчування може стати одним із факторів, що забезпечують сталий розвиток сільських територій, вирішуючи не лише економічну функцію по отриманню прибутку самими підприємствами громадського харчування та сільськогосподарськими підприємствами, з якими встановленні коопераційні взаємозв’язки, а й соціальну функцію, забезпечуючи певну кількість робочих місць на селі, що має велике значення в умовах децентралізації. В тезисах отмечено важное значение отрасли общественного питания, обобщенно направления для совершенствования хозяйственной деятельности предприятий общественного питания; отмечено, что создание предприятий общественного питания может стать одним из факторов, обеспечивающих устойчивое развитие сельских территорий, решая не только экономическую функцию по получению прибыли самими предприятиями общественного питания и сельскохозяйственными предприятиями, с которыми установлении кооперационные взаимосвязи, но и социальную функцию, обеспечивая определенное количество рабочих мест на селе, что имеет большое значение в условиях децентрализации.
Опис: The theses note the importance of the catering industry, generalize areas for improving the economic activity of catering enterprises; It is noted that the creation of catering establishments can be one of the factors ensuring sustainable development of rural areas, solving not only the economic function of making profits by catering establishments and agricultural enterprises with which cooperative relations are established, but also the social function, providing a certain number of jobs in rural areas, which is of great importance in the context of decentralization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9240
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальова О. Становлення галузі.pdf164,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.