Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9267
Title: Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого
Other Titles: Технология полуфабриката мучного сбивного замороженного
Technology of semi-finished frozen wheated frozen
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федор Всеволодович
Кондрашина, Лидия Анатольевна
Гурский, Петр Васильевич
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Kondrashyna, Lidiia Anatoliivna
Hurskyi, Petro Vasylovych
Keywords: напівфабрикат збивний
ксантан
желатин
полуфабрикат сбивной
ксантан
желатин
semi-finished whipped cream
xanthan
gelatin
Issue Date: 2020
Citation: Перцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Л. А. Кондрашина, П. В. Гурський // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, ( London, November 02-06, 2020 ). - London, 2020. - Р. 28-31
Abstract: Запропонована технологія напівфабрикату збивного борошняного замороженого дозволить розширити сферу використання бісквітних виробів для споживачів з різними харчовими уподобаннями та потребами, виготовляти бісквітні напівфабрикати з визначеними та регульованими технологічними властивостями, дозволить збільшити асортимент напівфабрикатів збивних для кондитерської промисловості. Предложенная технология полуфабриката сбивного мучного замороженного позволит расширить сферу использования бисквитных изделий для потребителей с различными пищевыми предпочтениями и потребностями, изготавливать бисквитные полуфабрикаты определенным и регулируемыми технологическими свойствами, позволит увеличить ассортимент полуфабрикатов збивних для кондитерской промышленности.
Description: The proposed technology of semi-finished whipped frozen flour will expand the use of biscuits for consumers with different food preferences and needs, make biscuit semi-finished products with defined and regulated technological properties, will increase the range of semi-finished products for the whipped industry.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9267
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.