Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9268
Title: Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного
Other Titles: Особенности пищевой и биологической ценности нового батончик шоколадный
Features of nutritional and biological value of the new chocolate bar
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Боковець, Сергій Петрович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Перцевой, Федор Всеволодович
Боковец, Сергей Петрович
Маренкова, Татьяна Ивановна
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Bokovets, Serhii Petrovich
Marenkova, Tetiana Ivanivna
Keywords: батончик
харчова цінність
агар
батончик
пищевая ценность
агар
bar
nutritional value
agar
Issue Date: 2020
Citation: Перцевой Ф. В. Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, С. П. Боковець, Т. І. Маренкова // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, (London, November 02-06, 2020). - London, 2020.- Р.731-733
Abstract: Вперше розроблена технологія та рецептура батончика шоколадного з використанням меду бджолиного та порошку горіха кунжуту. Розроблений батончик по харчовій та біологічній цінності перевершує існуючі. Впервые разработана технология и рецептура батончика шоколадного с использованием меда пчелиного и порошка ореха кунжута. Разработанный батончик по пищевой и биологической ценности превосходит существующие.
Description: For the first time the technology and recipe of a chocolate bar with the use of bee honey and sesame nut powder were developed. The developed bar exceeds the existing ones in terms of nutritional and biological value.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9268
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.