Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9636
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, M.-
dc.contributor.authorQin, X.-
dc.contributor.authorLuo, Y.-
dc.contributor.authorСамілик, М.-
dc.contributor.authorЦинь, С.-
dc.contributor.authorЛо, Я.-
dc.date.accessioned2022-01-20T12:26:06Z-
dc.date.available2022-01-20T12:26:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationSamilyk M. The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink [Electronic resource] / M. Samilyk, X. Qin, Y. Luo // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 2021. - Series : Food Technologies. - № 23(96). - Р. 39-45. - Режим доступу: //doi.org/10.32718/nvlvet-f9608 - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9636-
dc.descriptionРисові висівки – це агропромислові відходи з високою харчовою цінністю та значним вмістом біоактивних сполук. Процеси біотрансформації шляхом бродіння кисломолочних напоїв підвищують інтерес до отримання продуктів з агропромислових відходів з добрими біологічними властивостями. Досліджено життєздатність введення рисових висівок (РВ) у кисломолочний напій для поліпшення структурної стабільності та чутливості. Було досліджено кисломолочний напій з добавкою РВ 0,1, 0,1 %, 0,3 %, 0,5 %, 0,7 %.uk_UA
dc.description.abstractRice bran is an agro-industrial waste with excellent nutritional value and a considerable content of bioactive compounds. Biotransformation processes by fermented milk drink fermentation increase the interest in obtaining products from agro-industrial wastes with good biological properties. The viability of introducing rice bran (RB) into fermented milk drinks to improve the structural stability and sensory was studied. Fermented milk drink supplemented with 0, 0.1 %, 0.3 %, 0.5 %, 0.7 % amount of RB were studied.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectvacuum dryinguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectlow field nuclear magnetismuk_UA
dc.subjectвакуумна сушкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectядерний магнетизм низького поляuk_UA
dc.titleThe influence of the introduction of rice bran on fermented milk drinkuk_UA
dc.title.alternativeВплив введення рисових висівок на кисломолочний напійuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samilyk M. The influence of the introduction.pdf413,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.